O nama

Partner je agencija za nekretnine i turizam s bogatom tradicijom koja seže u 2004. godinu. Ponosni smo što služimo klijentima u prekrasnoj istarskoj regiji, pružajući stručno vodstvo i pomoć pri prodaji, kupnji i najmu nekretnina. Naša specijalizacija za regiju Istre omogućuje nam da ponudimo neusporedivo znanje i uvid kako bismo pomogli našim klijentima da donesu informirane odluke i ostvare svoje ciljeve vezane uz nekretnine.

U našoj agenciji za nekretnine u Istri ponosni smo na povjerenje koje su nam naši klijenti ukazivali tijekom godina. Specijalizirani smo ne samo za prodaju, kupnju i najam nekretnina, već i za najam vrhunskih apartmana za turiste, koji zadovoljavaju njihove kratkoročne i dugoročne potrebe smještaja. Posvećeni smo pomaganju našim klijentima da ostvare svoje ciljeve vezane uz nekretnine i odmor i čast nam je što smo sudjelovali u njihovim pričama o uspjehu.

20 godina uspješnog poslovanja

Posljednjih 20 godina naša agencija za nekretnine i turizam u Istri predana je pružanju vrhunske usluge našim klijentima. Specijalizirani smo za najam vrhunskih apartmana za turiste, zadovoljavajući njihove potrebe za kratkoročnim i dugoročnim smještajem. Ponosimo se našom posvećenošću pomaganju pojedincima i obiteljima da pronađu svoj savršeni dom daleko od doma, stvarajući trajna prijateljstva i pritom stvarajući nezaboravna sjećanja. Uz bogato iskustvo i predanost izvrsnosti, veselimo se još mnogo uspješnih godina služenja našim cijenjenim klijentima u Istri.